Skam den som ger sig

Valfrihet är en självklarhet! 👍

———————————————

När jag söker jobb är det inte bara arbetsgivaren som ska välja mig, jag ska också välja arbetsgivaren. Kravet att söka 6-10 jobb på en månad kan kännas rimlig, men ibland är det svårt att hitta jobb som man faktiskt VILL söka.

Som jag sa till Arbetsförmedlingen för en tid sedan:
– “Jag tänker inte söka jobbet som hjärnkirurg bara för att det ligger ute och jag måste söka ett visst antal jobb. Det är slöseri med både deras och min tid eftersom jag varken kan eller vill ha jobbet.” 🤷‍♀️😜

När jag väl hittar (och väljer) en arbetsgivare/ett jobb att söka mig till känns det därför extra hårt när de säger att de har VALT att gå vidare med en annan kandidat. Då tar jag det faktiskt personligt. 😐👎

Men skam den som ger sig! En vacker dag sitter jag där på mitt drömjobb och tänker på alla stackars arbetsgivare som gick miste om mig. 😊

Tills dess, må bäst! 🌤🙏✨

No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.