Bilwiki

Under min anställning som Web Content Editor på OKQ8 fick jag i uppdrag att skapa ett uppslagsverk för bilägare. Under ett halvårs tid samlade jag fakta, allmänna tips och bilder, detta för att kunna skapa 60 unika landningssidor med information om bilvård, trafiksäkerhet, miljö och mycket annat.

Bilwiki på www.okq8.se >

Stockholm

 

Under sin projektanställning som Web Content Editor på OKQ8, fick Jennifer i uppdrag att skapa tjugo individuella landningssidor för okq8.se som till sist fick gruppnamnet Populära hyrbilsstäder. Varje sida skulle innehålla information om en specifik stad med sevärdheter, besöksmål och karta. Utgångspunkten var en lista över de tjugo populäraste städerna att hyra bil i enligt Google och Stockholm var nummer 1. Samtliga sidor är optimerade för Google genom bland annat metabeskrivningar.

Eskilstuna

 

Under sin projektanställning som Web Content Editor på OKQ8, fick Jennifer i uppdrag att skapa tjugo individuella landningssidor för okq8.se som till sist fick gruppnamnet Populära hyrbilsstäder. Varje sida skulle innehålla information om en specifik stad med sevärdheter, besöksmål och karta. Utgångspunkten var en lista över de tjugo populäraste städerna att hyra bil i enligt Google och hennes hemstad Eskilstuna låg på plats 20. Samtliga sidor är optimerade för Google genom bland annat metabeskrivningar.