Information till förskolan

Jennifer sitter med i styrelsen för CDH Sverige, men är också mamma till en CDH-hjälte och skribent. Hon tog sig därför friheten att skriva ihop ett informationsblad som föräldrar kan lämna till personalen på förskolan när barnen ska skolas in. Här kan man läsa vad CDH är för något, vad man gått igenom, hur det påverkar kroppen och vilka eventuella besvär barnet kan ha idag.

 

Dokumentet finns på www.cdhsverige.se > Länkar och dokument > “Information till förskola”.

Starka Händer

I början av 2021 fick Jennifer se ett inlägg på Facebook där en ideell förening ville ha hjälp med en hemsida. Hon tog på sig uppdraget och skapade en trespråkig hemsida på bara en vecka. Detta var helt pro bono.

 

Starka Händer började som en Facebook-grupp under coronapandemin och växte till en ideell förening som hjälper utsatta människor i samhället. De arbetar bland annat med att bygga broar mellan nyanlända och det svenska samhället genom att utbilda i språk, rättigheter och lagar.

 

www.starkahander.se

Bilwiki

Under min anställning som Web Content Editor på OKQ8 fick jag i uppdrag att skapa ett uppslagsverk för bilägare. Under ett halvårs tid samlade jag fakta, allmänna tips och bilder, detta för att kunna skapa 60 unika landningssidor med information om bilvård, trafiksäkerhet, miljö och mycket annat.

Bilwiki på www.okq8.se >

Stockholm

 

Under sin projektanställning som Web Content Editor på OKQ8, fick Jennifer i uppdrag att skapa tjugo individuella landningssidor för okq8.se som till sist fick gruppnamnet Populära hyrbilsstäder. Varje sida skulle innehålla information om en specifik stad med sevärdheter, besöksmål och karta. Utgångspunkten var en lista över de tjugo populäraste städerna att hyra bil i enligt Google och Stockholm var nummer 1. Samtliga sidor är optimerade för Google genom bland annat metabeskrivningar.

Eskilstuna

 

Under sin projektanställning som Web Content Editor på OKQ8, fick Jennifer i uppdrag att skapa tjugo individuella landningssidor för okq8.se som till sist fick gruppnamnet Populära hyrbilsstäder. Varje sida skulle innehålla information om en specifik stad med sevärdheter, besöksmål och karta. Utgångspunkten var en lista över de tjugo populäraste städerna att hyra bil i enligt Google och hennes hemstad Eskilstuna låg på plats 20. Samtliga sidor är optimerade för Google genom bland annat metabeskrivningar.