Tidningsartikel 237

Karin Stenmark öppnade en pop-up-butik med vintageartiklar på Samverket i Stallarholmen och Jennifer intervjuade henne för att veta mer om sitt intresse. Artikeln publicerades digitalt i tidningen Måsen och hamnade även på förstasidan.

Tidningsartikel 236

Jennifer fick höra talas om ett gäng hobbysnickare som träffades varje vecka på Finningeskolan. Hon besökte de en kväll för att se vad de gjorde och höra deras tankar kring träffarna. Artikeln publicerade digitalt i tidningen Måsen.

Tidningsartikel 235

Sveriges första digitala transmissionsnätstation ska byggas i Åker och beräknas vara klar 2026. Jennifer intervjuade en av de ansvariga och skrev sedan en artikel om detta till tidningen Måsen. Artikeln publicerades digitalt.

Tidningsartikel 234

I Nykvarn har Kafé Änglagott haft en semmelmarknad sedan pandemin. Jennifer var där och intervjuade Linnea och Marie inför semmelmarknaden och fick sedan en uppdatering på hur det hade gått. Artikeln hamnade på förstasidan av tidningen Måsen, som publicerades digitalt i februari 2024.

Tidningsartikel 233

Callanderska i Mariefred blev utsett till byggnadsminne av länsstyrelsen och Jennifer ringde till en av de ansvarige för att veta mer om vad det innebar. Artikel publicerades sedan i tidningen Måsen som publicerades i mitten av februari 2024.

Tidningsartikel 232

När Statens servicecenter invigde sitt nya kontor i Galleria Präntaren i Strängnäs, var Jennifer där för att höra mer om det nya kontoret och dess tjänster. Hon skrev sedan en artikel om detta som publicerades i tidningen Måsen i februari 2024.

Tidningsartikel 231

Den oljemålande konstnären Lovisa Sköld ställde ut på POM Gallery i Mariefred i februari-mars 2024 och Jennifer var där för att intervjua henne om sitt konstnärskap och bakgrund. Artikeln publicerades digitalt i tidningen Måsen.

Tidningsartikel 230

När nya Club Gripsholm skulle starta fick Jennifer en pratstund med männen bakom klubben och skrev sedan en artikel om det till tidningen Måsen.

Tidningsartikel 229

När årets medborgarlöften från polisen och kommunen skulle skrivas under för 2024 var Jennifer på plats för att övervaka och ställa frågor. Artikeln publicerades i tidningen Måsen som denna gång trycktes upp i 10 000 exemplar.

Tidningsartikel 228

Jennifer skrev ett reportage om Burges blommor i Strängnäs som skulle fylla 70 år under 2024. Artikeln fick ett uppslag i tidningen Måsen som trycktes upp i 10 000 exemplar.