Tidningsartikel 159

Skoljoggen arrangeras varje år och från och med 2023 fick även förskolor delta. En av de grundskolor som anmält intresse för att arrangera Skoljoggen var en skola på Tosterö i Strängnäs. Jennifer åkte till Vasavallen dit eleverna tagit sig för att springa, leka och röra på sig på olika sätt. Artikeln om Skoljoggen publicerades i tidningen Måsen.

Tidningsartikel 158

Jennifer besökte Svedängs gård utanför Strängnäs där de två vännerna Pia och Maria skulle anordna en retreat. Reportaget publicerades sedan i tidningen Måsen och kom även på förstasidan.

Tidningsartikel 157

Jennifer besökte en föräldragrupp som fokuserar på att bära nära och där föräldrar får dela med sig av tips och inspiration kring bärsele och bärsjalar. Artikeln publicerades digitalt i tidningen Måsen.

Tidningsartikel 156

I september 2023 hade Räddningstjänsten i Strängnäs öppet hus. Jennifer var där och passade på att skriva ett reportage om eventet till tidningen. Artikeln publicerades digitalt i tidningen Måsen och hamnade även på förstasidan.

Tidningsartikel 155

När Cattrin debuterade som barnboksförfattare skrev Jennifer ett reportage om henne och hennes nya bok. Artikeln publicerades i tidningen Måsen i september 2023.

Tidningsartikel 154

Jennifer läste att en bekant till henne hade fått en stroke och blev väldigt lättad när hon bara några månader senare fick veta att hon börjat jobba och även startat eget företag. Därför ville hon intervjua henne och veta mer om vad som hände och vad hon varit med om. Artikeln publicerades i tidningen Måsen i september 2023.

Tidningsartikel 153

I samband med att Bamsetidningen fyllde 50 år arrangerade Strängnäs kommuns bibliotek diverse aktiviteter. Jennifer intervjuade ansvarig utgivare för tidningen och hörde om hennes tankar kring den populära björnen. Artikeln publicerades digitalt i tidningen Måsen i september 2023.

Tidningsartikel 152

En föreställning om Gustav Vasas skandaldotter Cecilia Vasa skulle besöka Strängnäs och Jennifer intervjuade personen bakom föreställningen. Artikeln publicerades digitalt i tidningen Måsen och hamnade även på förstasidan.

Tidningsartikel 151

I september 2023 bjöd Strängnäs bibliotek in till sagostund med en twist. Fenomenet går ut på att klassiska sagor skrivs om till moderna och udda berättelser och genren har blivit mycket populär. Jennifer intervjuade Alexandra som är barn- och ungdomsbibliotikarie och skrev en artikel om detta. Artikeln publicerades i tidningen Måsen.

Tidningsartikel 150

Jennifer skrev en artikel om de nya barn- och ungdomsverksamheter som skulle starta i Mariefreds församling. Artikeln publicerades i tidningen Måsen och hamnade även på förstasidan.