Tidningsartikel 202

Luciafirandet 2023 skulle bli det första där Nykvarns kommun skulle vara huvudarrangör. Därför ville Jennifer intervjua någon som hade inblick i firandet och skriva en artikel om det. Artikeln publicerades digitalt.

Tidningsartikel 201

Region Sörmland och Suicide Zero skulle hålla fyra livsviktiga föreläsningar och det skrev Jennifer en artikel om till tidningen Måsen som publicerades digitalt i slutet av november 2023.

Tidningsartikel 200

I Mariefred startade man ett hockeylag för de som inte vill tävla och jaga titlar utan bara spela och ha gemenskap. Jennifer intervjuade ordförande för hockeysektionen och skrev en artikel om det till tidningen Måsen.

Tidningsartikel 199

Cecilia ville hylla 70- och 80-talet i en ny föreställning och ett av stoppen på turnén var Strängnäs. Jennifer pratade med henne och skrev en artikel inför detta som publicerades i tidningen Måsen.

Tidningsartikel 198

Jennifer fick höra talas om ett initiativ mot ensamma äldre och bestämde sig för att skriva om det till tidningen. Hon var på plats vid projektets första aktivitet som var ljusstöpning. Artikeln publicerades i tidningen Måsen.

Tidningsartikel 197

När restaurangen Rakstugan i Mariefred skulle starta upp en ny snapsvisetävling skrev Jennifer en artikel om det till tidningen Måsen. Artikeln publicerades i slutet av november 2023.

Tidningsartikel 196

Brandskyddsföreningen informerade om brandsäkerhet lagom till julen knackade på dörren. Om detta skrev hon sedan en artikel som publicerades i tidningen Måsen i slutet av november 2023.

Tidningsartikel 195

När filmen “Let go” skulle spelas in i Åkers styckebruk var Jennifer där som statist och träffade då ett gäng rutinerade statister på plats. Hon skrev ett reportage om dem som publicerades i tidningen Måsen i november 2023.

Tidningsartikel 194

Madelene är restaurangchef på The Bishops Arms i Strängnäs och hon bjuder för tredje året in utsatta, ensamma och hemlösa till att fira jul på restaurangen. Jennifer intervjuade henne inför årets upplaga och artikeln publicerades i tidningen Måsen i november 2023.

Tidningsartikel 193

Jennifer fick höra talas om ett projekt om barns resor till och från skolan och hur man kunde förbättra dem. Hon intervjuade två på kommunen och skrev sedan en artikel om detta till tidningen Måsen.