Födelsetavlor

Under sin mammaledighet satt Jennifer och utforskade sin kreativitet genom att skapa en födelsetavla till sin nyfödde son. Det ledde till önskemål från vänner och bekanta vilket resulterade i 24 olika varianter – skapade i Adobe InDesign.

Personlig portfolio

Under sommaren 2015 skapade Jennifer en portfolio i Adobe InDesign för att visa upp arbetsprover och personlighet i samband med jobbsökande. Tanken var att skapa något som en potentiell arbetsgivare kan titta på efter att ha läst CV och brev, och innan hen besöker denna hemsida. Hon har blandat text, bild och layout samt slängt in lite allmän fakta som kan vara kul att veta. Allt material i portfolion är hennes eget.

 

Se hela portfolion här.

Logotyp

 

Under sommaren 2015 skapade Jennifer dessa förslag på logotyp till en trafikskola som skulle öppna i Norrköping. Med trafikskyltarnas gröna färg som grund gjorde hon diamantliknande bilar för både liggande och stående format. Logotyperna är skapade i Adobe Illustrator.

Logotyp

 

Den här logotypen skapade Jennifer i samband med att hon startade sitt företag Simply Creative. Hennes förhoppning var att logotypen skulle spegla den enkelhet som hennes verksamhet står för. Resultatet blev en kombination av modern design och traditionell enkelhet.

Examensarbete

Jennifers examensarbete från 2014 gick ut på att locka ungdomar till tekniska och industriella gymnasieutbildningar i Eskilstuna. Det här var hennes största självständiga arbete och byggde bland annat på vetenskapliga teorier kring exempelvis retorik och ungdomars syn på läsning. Hennes idé var att skapa ett intresse hos målgruppen genom att göra en gestaltning med otippade budskap i en otippad form och på en otippad plats. Här kan du ta del av hela arbetet.