Egenskap
Målinriktad

Jennifer är en otroligt driven och målinriktad person. Hon är inte rädd för att anta en rejäl utmaning och ger inte upp i första taget. För henne är enskilt arbete och engagemang minst lika viktigt som att ingå i ett starkt team.

Talang
Mångsidig

Denna spralliga jänta från Eskilstuna har en musikalisk ådra och har haft ett eget radioprogram där hon agerade både producent och programledare. Hon är dessutom en hejare på privatekonomi och aktier, och tycker även om att slå in paket.

Egenskap
Lojal

I samband med sin examen vid Mälardalens högskola tilldelades Jennifer ett stipendium för hårt arbete, självständighet, lojalitet, pliktkänsla och enastående utveckling. Hon håller vad hon lovar, kommer alltid i tid och fullföljer de uppgifter som hon tilldelas.

Hår (800x800)
PRESENTATION

Vem är Jennifer?

Jennifer är en person som har ett engagemang och en ambition utöver det vanliga. Hon är en person som aldrig ger upp, som gärna antar nya utmaningar och som alltid håller deadlines. Inte nog med att hon trivs med många bollar i luften, hon är också snabblärd och nyfiken på att lära sig nya saker. Hennes mål i livet är inte att bli bäst utan att bli det bästa hon kan bli. Trots sin unga ålder har hon många års erfarenhet inom media och kommunikation, och hon känner sig redo att göra stora saker i världen. Om hon själv får försöka att förutspå framtiden tror hon på en framgångsrik karriär inom kommunikation, webb eller projektledning. Tack vare sin breda kunskap hoppas hon alltid kunna vara en driven och eftertraktad kraft på arbetsmarknaden. Om man ska tro på vad andra säger är hon dessutom noggrann, pratglad, effektiv och rolig.

KOMPETENS

Vad kan hon?

Jennifer är en tjej med många strängar på sin lyra. Under hennes gymnasietid studerade hon på Medieprogrammet där hon hade Fotografisk Bild som huvudinriktning och Textkommunikation som extrainriktning. Med en stabil grund i medievärlden valde hon att söka sig vidare till kurser inom företagsekonomi, improvisationsteater, engelska och grammatik vid Mälardalens högskola (numera Universitet).

 

Sommaren 2014 avslutade hon sina treåriga studier inom Informationsdesign med inriktning Textdesign, och erhöll därmed en Filosofie kandidatexamen. Vid sidan av studierna hade hon ett eget radioprogram som under drygt ett års tid direktsändes varje vecka i Radio Eskilstuna. Förutom att hon skriver engagerande texter är hon också duktig på webbdesign och projektledning.

Kreativt skrivande0

Administration0

Projektledning0

Webbdesign0

Grafisk design0

Retorik0