Inlägg från intranätet

För er som missat mitt inlägg på intranätet så kommer här en kortare version:

”Efter lite mer än fyra år på OKQ8 är det dags att tacka för mig! Jag vill därför passa på att säga några ord… 🙂

Det har varit ett nöje att vara här och få lära känna er alla. Jag har fått se företaget från ”den andra sidan” och fått förståelse för det jobb som ligger bakom det som kunderna ser och bemöts av. Jag har blivit en bättre säljare efter att ha varit på huvudkontoret, och jag tror också att jag har växt som kontorsmedarbetare tack vare att jag inte helt släppt stationslivet.

Det som började med en månad på kommunikationsavdelningen blev ett år på digitala, ett år på marknadsavdelningen och två år på Dry Goods. De senaste tre åren har jag kombinerat mitt kontorsarbete med extra stationsarbete, vilket har gett mig en fantastisk möjlighet att förstå verksamheten ur kundens, säljarens och HK:s perspektiv…

Min mamma (som jobbat på OKQ8 sedan 1975) brukar skryta om att jag varit på OKQ8 sedan jag var ett embryo och att jag blev medlem i OK när jag var en månad gammal…

Tack till alla som jag på ett eller annat sätt har jobbat med under den här tiden!

Ett extra stort tack till Roger, Eli, Morgan, Sandra och P-K.

God jul och gott nytt år!! 🙂 ”

No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.