Grekisk taverna på en regnig altan

Under min kurs inom copywriting fick jag nyligen möjligheten att spåna på en reklam- och kommunikationsidé för en ny, påhittad produkt. 🙂

I och med corona-krisen är många strandade i sina hemländer och tanken på en varm och solig semester vid medelhavet känns långt borta. Min tanke var därför att kombinera det svenskaste vi har med det grekiska vi älskar och längtar efter.

Jag tog fram en idé där man tar Grekland till Sverige, närmare bestämt sill med smak av fetaost och svart oliv. Idén byggde på att jag ville bjuda in till en grekisk taverna – under en regnig midsommarafton i Sverige. 😀

En mycket rolig uppgift som påminde mig om varför jag älskar att skriva, skapa och vara kreativ! 🙂

#abbasill #orkla #copywriting #reklam

No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.