En månad har blivit 3 år

Tiden går fort när man har roligt! 🙂

Efter att ha jobbat som säljare i ett år ville jag göra något nytt. En av cheferna inom OKQ8 hade arbetat på samma station som mig när han var yngre och bodde fortfarande kvar i stan. En dag tog jag mod till mig och gick fram till honom. ”Har du något jobb till mig på huvudkontoret – inom typ webb eller kommunikation?” Han bad mig maila CV så skulle han ta det vidare.

Någon vecka senare ringde jag upp kommunikationschefen. ”Hej, jag ska upp till Stockholm på torsdag, har du tid att ses då?”. Det hade hon, och jag blev erbjuden en projektanställning i en månad.

Två dagar innan jag skulle sluta kom en tjej och sa att hon ville ha hjälp med webben. Hon tyckte jag gjorde ett bra jobb så jag fick förlängt – igen och igen och igen. När en kollega på marknadsavdelningen blev sjukskriven erbjöds jag ett vikariat. Efteråt ville de ha kvar mig på något sätt och jag fick en ny projektanställning och två skarpa projekt att jobba med.

Kort innan min anställning skulle gå ut förra året kom chefen från en annan avdelning och sa ”Jag har hört att du är bra, vill du komma och jobba för mig?”…

En månad har idag blivit tre år! 🙂

Stort tack till alla som gjort detta möjligt!

#livetmedokq8scandinavia