Showtime!

Så var det återigen dags att vara statist på en stor filminspelning! Den här gången fick jag dessutom andra kläder och sitta i sminket. 🎬😊

Information till förskolan

Som kassör och styrelsemedlem i CDH Sverige (och en ambitiös skribent) tog jag mig friheten att ta fram ett informationsblad till förskolan, skrivet ur ett barns perspektiv.

Bladet är tänkt att användas av föräldrar som ska skola in sina små hjältar, för att informera personalen om sjukdomen, ärret och eventuella symptom som barnet kan ha. 🥰👍

Länk till dokumentet: https://rb.gy/9xb3m

Back to business

Jag är tillbaka! 😊👍

Denna gång som arbetsledare med ansvar över personal och schema, reception, kiosk och inköp samt skötsel och trivsel. Dessutom ska jag få göra om campingens hemsida.

Vi ses i sommar! 😄🌤🏕

#camping #eskilstuna #sommarjobb #backtobusiness #workworkwork

Artikel #100

Här har ni artikel nummer 100! ✨

Jag såg ett inlägg på sociala medier om Bo i Enhörna som nyligen vunnit SM-guld i veteranklassen i 24-timmarslöpning. Jag åkte hem till honom för en intervju och han berättade att han springer tio mil i veckan, tävlar i ett par maratonlopp varje år och laddar just nu inför ett sexdagarslopp i Skåne. 👏🏅

Om några veckor fyller Bo 80 år. Han berättade att han aldrig varit någon direkt elitlöpare förrän efter 75 och att han inte har några planer på att lägga ner.

Sådana här reportage är så inspirerande att få göra! 😀✨

#mariefredstidning #inspiration #ålderärbaraensiffra #veteransm

Europa i fokus

En helt vanlig dag på jobbet! 🙃☀️🇪🇺

Idag blev jag inbjuden till Europaskolan i Strängnäs för att medverka när den sittande statsministern och tillika Strängnäsbon Ulf Kristersson svarade på elevernas frågor om euro, miljö, NATO och skola.

#mariefredstidning #europadagen #europaskolan

Ettårsdagen

Ett år, ett hundra artiklar och en befordran! 😊👍

Det har varit så roligt att få skriva – något som jag älskar att göra. Jag har skrivit om invigningar, föreläsningar, utställningar, platser, människor och aktuella händelser. Jag har blivit mer nyfiken på min egen stad och upptäckt en massa saker som jag inte visste om tidigare.

Dessutom har jag fått mer ansvar och sedan någon vecka tillbaka även en ny titel: redaktör.

Tack Mariefreds Tidning/Måsen! ☺️🗞✨

 

#mariefredstidning #måsen #frilansjournalist #redaktör #lokaltidning

Rikskändis

”15 minutes of fame”… 😊⭐️

Min debattartikel i Expressen för några år sedan ledde till att jag blev kontaktad av en frilansjournalist som ville skriva om mig. Efter mycket om och men är reportaget nu här!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Det finns alltför många ”knep” och sätt att gå ner i vikt och bli smal, men inget för oss som är smala och vill gå upp i vikt.

Jag har i alla fall insett att det är såhär jag ser ut, och att jag får göra det bästa med det jag har! 🥰👍

#rikskändis #kroppsideal #allas #reportage