Bild från Ekeby våtmark

För några år sedan hade jag min högskolepraktik på Eskilstuna turistbyrå. Under den tiden använde jag mina privata bilder när jag skrev om Ekeby våtmark på webben. Bilderna blev väldigt uppskattade och en av dem har sedan dess köpts loss och använts i ett tiotal olika publikations- och reklamsammanhang.

Idag ringde en man från ett företag och sa att han ville använda min bild till en hållbarhetsrapport. Han hade tidigare arbetat på en reklambyrå och använt min bild flera gånger. Självklart svarade jag “ja”!

Jag känner både glädje och stolthet över att bilden får leva kvar efter alla dessa år! Dessutom har jag den sitter hemma på väggen, så jag ser den varje dag. 🙂

No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.